fredag 26. juni 2009

Oppstart

Lørdag 20. juni ble det første styremøtet avholdt. Mye arbeid har blitt gjort før vi kom så langt, ikke minst av Jennifer. Her står Jennifer og Øystein med et hardt tilkjempet registreringsskjema, som nå er sendt. Papirarbeid og kontorbesøk i Uganda er ikke for de utålmodige, men i dag ( 26. juni) skal denne søknaden være midlertidig godkjent. Det betyr at vi i åpner bankkonto og kan begynne bygging på landet som allerede er ryddet. Hurra!
Kommunen ville gjerne gi oss land, og vi har vært i møter med både ordfører og rådmann. Men så kom reverant James (prest i protestantiske kirken) og tilbød oss fantastisk land på et sted midt i smørøyet av Katwe. Nå håper vi å komme igang med bygging så fort som mulig, og vil gjerne ha mest mulig på plass før vi drar hjem til Norge om fire uker.


1 kommentar:

  1. Flott initiativ! Dere er tålmodige og fulle av pågangsmot - stå på! Blir spennende å følge byggingen og utviklingen av dette prosjektet. Vi skal reklamere for prosjektet når vi kommer hjem til Norge igjen :) kanskje finner vi noen sponsorer. Vi ses i Norge i august. Lykke til!
    (Vi har kun en uke igjen i Uganda nå - føles rart å være på avskjedsfester og si farvel til folk!)

    SvarSlett